Summer Pavilion / Kamp Arhitektid

0

Summer Pavilion / Kamp Arhitektid

Summer Pavilion / Kamp Arhitektid - Exterior Photography
© Tõnu Tunnel

Summer Pavilion / Kamp Arhitektid - Exterior Photography, Forest, GardenSummer Pavilion / Kamp Arhitektid - Exterior Photography, Windows, Door, BeamSummer Pavilion / Kamp Arhitektid - Interior Photography, Beam, DeckSummer Pavilion / Kamp Arhitektid - Interior Photography, Beam, Deck+ 19

  • Area Area of this architecture project Area :  66
  • Year Completion year of this architecture project Year :  2020
  • Photographs
  • Lead Architects : Peeter Loo

More SpecsLess Specs

Summer Pavilion / Kamp Arhitektid - Exterior Photography, Forest, Garden
© Tõnu Tunnel

Text description provided by the architects. The designed summer pavillion imitates traditional vernacular architecture in its architectural solution. The building has a hip roof that extends over the terrace on both the west and north sides.

Summer Pavilion / Kamp Arhitektid - Exterior Photography, Windows, Door, Beam
© Tõnu Tunnel
Summer Pavilion / Kamp Arhitektid - Exterior Photography
© Tõnu Tunnel

The eastern facade has a thatched wall and the pavilion roof is a thatched roof. The northern facade, which is under the canopy, is finished with vertical boards.

Summer Pavilion / Kamp Arhitektid - Interior Photography, Chair, Beam, Deck
© Tõnu Tunnel
Summer Pavilion / Kamp Arhitektid - Image 16 of 19
Ground Floor Plan
Summer Pavilion / Kamp Arhitektid - Interior Photography, Beam, Deck
© Tõnu Tunnel

The main element on the southern and western facades are load-bearing wooden gratings – 100×100 mm. Wooden seats are treated with dark grey wood protection varnish. In addition to their constructive nature, wooden gratings offer enough privacy and sun protection. Frameless windows are attached to the inside of the wooden bars.

Summer Pavilion / Kamp Arhitektid - Interior Photography, Beam, Deck
© Tõnu Tunnel

The main entrance is located on the west side of the building. The studio and bedroom are located on the ground floor of the summer pavillion.Both the living room and the bedroom have access to the covered terrace on the west side.

Summer Pavilion / Kamp Arhitektid - Exterior Photography
© Tõnu Tunnel

Project gallery

See allShow less

About this office

Cite: “Summer Pavilion / Kamp Arhitektid” 27 Jul 2022. ArchDaily. Accessed .

世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!

想浏览ArchDaily中国吗?

Did you know?

You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.


Comments
Loading...